Over ons.

Het team van www.gipsplatenstucen.nl is ervaren en landelijk vertegenwoordig. Een professioneel teams aan stukadoors die staan voor kwaliteit en scherpe prijzen.

Moet ik wel Stucen?

Het stucen van je gipsplaten is niet altijd noodzakelijk. Wij kunnen namelijk ook gipsplaten afwerken zonder stucen. Dit proces is misschien niet zo strak maar het is wel een stuk goedkoper. Het is een prima alternatief voor iedereen met iets minder budget.

Kan ik eerst Advies Krijgen?

Elke dag krijgen wij aanvragen van klanten die eerst een gesprek willen. Dit is voor ons ook fijn! We komen dan vrijblijvend langs om je wensen door te nemen en de muren te inspecteren. Dit zorgt er ook voor dat wij een exacte prijs kunnen neerleggen.

Enkele Teamleden

Geert van Gipsplaten Stucen. Je kunt bij hem gipsplaten laten stucen vanaf €14 per vierkante meter.

Geert Hendrik

Directeur

Wij kennen Geert als directeur van Advies Nederland. Een expert in nieuwbouwprojecten. Tegenwoordig is hij ook bij ons degene die de koers bepaald.

Luis van Gipsplaten Stucen. Gespecialiseerd in het behangen en schilderen van gipsplaten.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is begonnen als glasvliesbehang specialist. Stucen deed hij 20 jaar geleden al om de juiste ondergrond te krijgen. Nu vele jaren verder is hij de leidinggevende.

Sander van Gipsplaten Stucen. De gipsplaat expert binnen ons stukadoorsbedrijf.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander volgde een virtual assistant opleiding en doet nu bij ons de planning. Al meer dan 10 jaar is hij onze steun en toeverlaat! Hij is hoofd binnendienst.

Wil je kosten weten van Stucplaten Stucen?

Wij begrijpen dat je eerst het financiële plaatje wilt weten. Om je hierbij te helpen hebben wij een offerte aanvraag nodig. Deze kun je via onderstaande knop indienen.

Scroll naar boven