Diensten.

Natuurlijk is Gipsplaten Stucen de specialist op het gebied van wandafwerking! We doen het al 20 jaar en garanderen de strakste afwerking voor muren en plafonds.

Gipsplaat stucen

Het laten stucen van gipsplaten kan al vanaf €14 per vierkante meter. Voor een exacte berekening hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan het aantal vierkante meters.

Gipsplaten behangen

De prijs om gipsplaten te behangen is gemiddeld € 12,99 per m2. Het behang dat wij dan aanbrengen is renovlies of glasvezelbehang. Lees hier meer over.

Complete afwerking

Het beste kun je gipsplaten laten stucen en behangen met renovliesbehang. Dit geeft bij nieuwbouw het mooiste resultaat en het beschermt tegen scheurtjes in de wand.

Moeten wij alle Muren Stucen?

Het kan goed zijn dat je alle muren van je woning gestuct wilt hebben. Voor complete woningen hanteren wij een kortingsstaffel. Onze tarieven voor het stucen van complete huizen begint al vanaf € 13 per vierkante meter.

Stucwerk Schilderen

Je kunt door ons een gestucte muur laten schilderen vanaf €11 per vierkante meter. Je kunt dan kiezen of je de woning gesaust of gespoten wilt hebben.

100% Garantie op Strak Stucwerk

Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het stucen van gipsplaten. Wij leveren elke gipsplaat strak en afgewerkt op. Dit is de garantie van Bouwsector Nederland. Eigenaar van deze website. Vraag voor meer informatie een offerte aan.

Scroll naar boven